Wie Zijn Wij?


Wij zijn een web-winkel waar u online rvs trapleuningen, rvs gordijnroedes, rvs balustrades, rvs tafels en nog diverse andere producten kunt bestellen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om onze producten ook echt te zien. Hiervoor kunt u een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze werkplaats in Rosmalen. De beste manier is om een mail te sturen naar info@rvs-leuning.nl.

 

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van roestvaststaal lassen. Sinds 2005 richten wij ons voornamelijk op het design-werk. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van trapleuningen en balustrades. Voor iedere situatie is wel een oplossing te bedenken.

 

U ontvangt altijd vooraf een gespecificeerde prijsopgave. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.

 

Wij leveren onze rvs producten door heel Nederland.

 

Betalen doet u pas na ontvangst van uw bestelling. U hoeft dus niets vooraf te betalen.

 

Al onze producten worden gemaakt van hoogwaardig roestvaststaal AISI 304 geborsteld met korrel 320. AISI 304 bestaat uit 18% chroom en 8% nikkel. Dit is een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal.

 

De montage van onze producten kunt u eenvoudig zelf doen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de montage vakkundig door RVS-Leuning te laten uitvoeren. Dit geeft u eenvoudig aan op het aanvraagformulier. De kosten voor de montage worden afzondelijk berekend. U weet dan meteen wat uw bestelling kost mét en zonder montage.

 

Wij streven ernaar de leuningen en gordijnroedes binnen 10 dagen te leveren. Voor balustrades, tafels en overige producten geldt een afwijkende levertijd. Dit vindt u terug in de prijsopgave.

 

Mocht u onverhoopt een klacht hebben over een geleverd product? Meldt u dit dan direct per mail. Wij nemen iedere klacht heel serieus en zullen er alles aan doen om uw klacht op te lossen. Wij waarderen u als klant en willen dat iedere klant 100% tevreden is over RVS-Leuning.

 

Postadres Werkplaats
RVS-Leuning P. Kentie
Karel Ensinkstraat 40 C Kievitsven 64-R
5246 GM Rosmalen 5249 JK Rosmalen
06 54 31 51 81  

Contact Opnemen

Heeft u een vraag of opmerkingen?

 

Neem dan met ons contact op door het onderstaande formulier in te vullen.

 

Contact

RVS Leuning

06 54 31 51 81

info@rvs-leuning.nl

K.v.K. 54569214

NL 46 RABO 0325677018

NL 148020938B01

Locatie

Kievitsven 64-R

5249 JK Rosmalen

Noord Brabant

Nederland

 

Bezoek op afspraak!

Copyright © 2014 | RVS Leuning | Rosmalen | All Rights Reserved | Made By: N.Kentie | Algemene Voorwaarden

totop